Even voorstellen: Wanda van den Bergh

Ik ben Wanda en ik woon met mijn man, dochter van 10 en zoon van 8 jaar in
’s-Hertogenbosch. Ik vind dit een hele fijne stad: ik ben hier geboren en getogen en wil er waarschijnlijk nooit meer weg.

Ik ben organisatie- en sociaalpsycholoog, dus geïnteresseerd in hoe mensen in groepen functioneren en zich (al dan niet georganiseerd) tot elkaar verhouden. Ik geniet van de mensen en van de natuurgebieden in onze omgeving en van de grote diversiteit aan culturele activiteiten.

Ik vind de Bossche Groenen een schitterende partij, die zich oprecht verbindt aan de inwoners van onze regio en aan ontwikkelingen die het leven (hier) mooier maken. Ik wil me graag actiever voor de doelen van de Bossche Groenen inzetten. Met mijn bestuursbijdrage zal ik helpen onze partij verder te professionaliseren, om nog meer van onze dromen met nog prettigere samenwerking te gaan realiseren.