14 maart Klimaatalarm Den Bosch

Zondag 14 maart klinkt door heel Nederland het #klimaatalarm. Kom samen met De Bossche Groenen naar de Pettelaarse Schans om je stem te laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid voor iedereen! De regering heeft genoeg getreuzeld. Een Eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Laat je horen op het klimaatalarm op 14 maart!

Kijk voor alle info op www.klimaatalarm2021.nl

Tijdens de manifestatie op de Pettelaarse Schans staan we met een uitgebreid podiumprogramma vanaf 14:00 stil voor het klimaat, de inloop is vanaf 13.30 uur. We roepen alle inwoners van Den Bosch en omstreken op zich aan te melden via Klimaatalarm2021.nl!

Liever meedoen vanuit huis, balkon of tuin? Dat kan! En via de landelijke live-uitzending kan je volgen hoe we verspreid over het hele land het Klimaatalarm slaan. Alleen samen krijgen we de klimaatcrisis er onder. Aanmelden kan via klimaatalarm2021.nl!

We vragen alle deelnemers om zich aan de coronamaatregelen te houden, een mondkapje te dragen en thuis te blijven bij symptomen.

Het KlimaatAlarm in Den Bosch is een initiatief van o.a. Milieudefensie Den Bosch, Grootouders voor het Klimaat Den Bosch, Extinction Rebellion Den Bosch.