loopbaanwandelcoach

Het is minstens driekeer-woordwaarde, het beroep van ‘loopbaanwandelcoach’. Maar belangrijker nog: het geeft ontspanning en houvast. Heel Nederland is gaan wandelen. En voor wie op zoek is naar een goed coachingsgesprek en een fijne ontmoeting tijdens het lopen, kan Hester (1965) bellen. 

De opleidingen voor Wandelcoaching heeft Hester al lang achter de rug. Momenteel doet ze een specialisatie. “Daar ben ik dit jaar mee gestart. Wandelcoaching is een effectieve en actieve manier van begeleiding bij diverse vraagstukken. Ik hou al lang van wandelen en vind het heel prettig om mensen om deze manier te kunnen helpen. Ik begrijp hoe belangrijk werk ik je leven kan zijn en begeleid mensen daar graag mee via deze coaching.”

Hester kwam in 2017 in Den Bosch wonen. De Bossche Groenen sprak haar direct aan. “Ik vind groen en milieu al mijn hele leven belangrijke thema’s. De Bossche Groenen staat wat mij betreft voor leefbaarheid in de stad, met gezonde voorzieningen voor alle Bosschenaren in de breedste zin van het woord. Ik vind het belangrijk dat we omkijken naar elkaar en dat geld niet het allerbelangrijkste is. Het gaat om kwaliteit van leven. Die manier van kijken vind ik terug bij De Bossche Groenen.”

In haar vrije tijd zingt Hester graag. Ze is lid van JazzN, het Bossche Jazzkoor. “Voor mij was dat ook een ideale manier om veel mensen te leren kennen. Ik voel me echt helemaal thuis in Den Bosch.”