eigenaar Theehuis Bloem

Debbie Johnson is eigenaar van Theehuis Bloem in het Prins Hendrikpark. Ze heeft het initiatief genomen om het bestaande Dennenhof paviljoen opnieuw te openen. Na intensief overleg met de gemeente en omwonenden is er een concept ontstaan waarin het karakteristieke gebouw terug kan keren in en gebruikt kan worden door de gemeenschap. Een initiatief waar De Bossche Groenen helemaal achter staat en mede mogelijk heeft gemaakt.

In Theehuis Bloem combineert Debbie haar passie voor homemade gebak en haar betrokkenheid bij de gemeenschap. Bloem is namelijk niet alleen een kiosk, maar ook een plek waar je spullen kunt lenen. Denk aan strandstoelen of een picknickkleed. Het uitleencentrum wordt een aparte stichting ter bevordering van plezier, welzijn en gezonde activiteiten in het park. “Het is een plek waar je komt na een eerste wandeling met je baby, je dagelijkse wandeling tijdens een revalidatie of na een bootcamp sessie. Het is een smeltkroes van mensen met verschillende achtergronden. Die gemeenschapszin zie ik ook terug bij De Bossche Groenen.”

Debbie woont in de Muntel, waar veel klanten vandaan komen. “Het is een mooie wijk met verschillende mensen. Ik hou van wandelen. Het leuke aan Den Bosch is dat je nooit ver weg hoeft om interessante natuur tegen te komen.”