Mars voor het klimaat 4 november – Loop mee!

Maak je je zorgen om klimaatverandering? Wil je dat de overheid eindelijk in actie komt? Op zaterdag 4 november om 12 uur organiseert de Bossche Klimaatcoalitie een Klimaatmars. De start en einde is in het Zuiderpark. De route gaat via De Parade, Lange Putstraat, Snellestraat, Visstraat, Burgemeester Loeffplein, Zuid-Willemsvaart, Sint Josephstraat en dan via de Parade weer terug naar het Zuiderpark.
Hoe meer mensen er meelopen, hoe groter de kans dat we stappen kunnen maken naar een duurzame toekomst.

Loop mee met onze fractie

Onze partij loopt ook mee. We ontmoeten elkaar om 11.30 uur bij het dierenparkje in het Zuiderpark. Neem zelf wat te drinken mee, wij zorgen voor iets lekkers. Om 12.00 uur lopen we gezamenlijk naar de start van de mars. Aanmelden is niet nodig. Iedereen met een groen hart is welkom. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen is dit hét moment om het klimaat weer op nummer 1 te krijgen, ook bij de Bossche politiek!

Iedereen is welkom, ook gezinnen met kinderen. Het is een a-politieke mars, dus spandoeken of vlaggen van onze partij laten we thuis. Wij zijn te herkennen aan onze tasje met ‘Stem Groen’ erop. De organisatie rekent op enkele honderden deelnemers die met veel geluid en creativiteit hun ongeduld en bezorgdheid willen uiten.