De Koplijst voor komende Gemeenteraadsverkiezingen 2022

 

Met trots presenteren wij onze koplijst! Deze is vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 18 december.

1 Judith Hendrickx

2 Will Hoeben

3 Eef van Opdorp

4 Marijn van Heertum

5 Alicha van der Aa

6 Anne den Otter

7 Marie-France Vissers

Deze koplijst is een perfecte combinatie tussen ervaring en vernieuwing. Met Judith (huidige fractievoorzitter), Will (ervaren raadslid) en Marijn (actief commissielid en breed netwerk in de culturele sociale hoek) borgt de partij haar kennis en ervaring.

Nieuw in de koplijst zijn:

Eef ( sociaal cultureel wetenschapper, ondernemer , gericht op  het versterken van mensen op het gebied van geld en bekend van o.a. het programma “uitstel van executie”)

Alicha ( zet zich via  Extinction Rebellion voltijds in voor het klimaat)

Anne (cognitief pedagoog, ambulant begeleider  Stichting OOK Bommelerwaard)

Marie -France (free-lance communicatieadviseur en ondersteunend aan de huidige fractie

Via deze kandidaten wordt ingezet op vernieuwing, verjonging en verbreding van het politieke profiel van DBG. In de aankomende weken zullen zij zich via onze sociale media verder introduceren. Medio januari presenteren we de rest van de kieslijst en ons programma.

Met dit fantastische team gaan wij de komende 4 jaar zorgen dat de mensen in de stad écht betrokken worden bij de plannenmakerij in de stad en dat er dus echt geluisterd wordt naar wat mensen belangrijk vinden. Want samen maken en bouwen we deze mooi gemeente!

Op naar een fantastisch 2022!