Kijkradio 2 : de staat van de Bossche cultuursector

Vanuit een koude caravan bespreken presentator Eef van Opdorp en side kick Judith Hendrickx lokale thema’s waar alle Bosschenaren het warm van krijgen. Denk aan cultuur, klimaat of de problemen van werkende armen.

Podcast Radio DBG bespreekt hete hangijzers richting de gemeenteverkiezingen! Vanuit de mobiele studio bespreken we lokale thema’s waar alle Bosschenaren het warm van krijgen. Denk aan de woningnood, cultuur, klimaat of de problemen van werkende armen. Elke week tot aan 16 maart kun je luisteren naar een nieuwe Podcast Radio van De Bossche Groenen.

Deze week bespreken de staat van de Bossche cultuursector, want ‘Kunst is Fluiten naar Subsidie’? Of hoe zit dat eigenlijk? Gaat de Cultuurstad van het Zuiden duurzaam om met haar culturele sector? Hoe kunnen we verschraling van het aanbod tegengaan en de toegankelijkheid van de sector bewaken?
Directeur Roos van den Oetelaar van het Grafisch Atelier en Bart van Dongen, muzikant, kunnen hierover meepraten. Judith Hendrickx vertelt ook over haar visie op cultuur; investeren in een divers kunst- & cultuurklimaat, koesteren van makershuizen en broedplaatsen.