Laden Evenementen

Bossche Groenen borrel

9 december @ 16:00 18:00

Graafse Akker

Monseigneur van Roosmalenplein 19
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5213 GC
Bekijk de site van Locatie

Graag nodigen we jullie (leden en niet-leden!) uit voor een Bossche Groenen Borrel op vrijdag 9 december. We starten om van 16.00 uur. Later aanschuiven mag uiteraard ook. Rond 18.00 uur sluiten we de borrel af.

Tijdens de borrel praat fractievoorzitter Judith Hendrickx je graag bij over het laatste nieuws vanuit de fractie. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding over De Graafse Akker. Ook kun je een kijkje nemen bij de nieuwe atelierruimtes aan de Boterweg. De Atelier Beheer Stichting (ABS) heeft hier het beheer over een voormalig kantoorpand waar ruimte is voor 20 jonge Bossche makers. De Bossche Groenen maken zich hard voor voldoende werkruimtes voor (jonge) kunstenaars.

Uiteraard is er voldoende ruimte om bij te praten, nieuwe mensen te leren kennen of vragen te stellen aan bestuur en fractie van De Bossche Groenen.

We vinden het fijn om te weten of je komt. Aanmelden kan door korte een e-mail te sturen aan Mijke.

En ken je iemand die het misschien ook leuk vindt om te komen? Voel je vrij iemand mee te nemen. En belangrijk: doe iets warms aan. De borrel vindt namelijk plaats in een sfeervolle buitentent op de akker.

Hartelijke groeten,

Bestuur en Fractie De Bossche Groenen