Agenda

Bossche Groenen borrel

Social Label - Werkwarenhuis

Kom je ook naar onze borrel op vrijdag 9 december? Voel je vrij iemand mee te nemen. De borrel vindt plaats op de Tramkade bij Social Label.

Inspiratiesessie Energie voor Cultuur – Club van duurzaam doen

Social Label - Werkwarenhuis

Door de extreem gestegen energielasten heeft de Bossche kunst- en cultuursector het zwaar te verduren. De meeste creatieve broedplaatsen, ateliers en panden van de cultuurinstellingen zijn niet verduurzaamd. In letterlijke (en figuurlijke) zin lekt de energie in deze sector weg. De opzet van de twee uur durende inspiratiesessie staat in potlood geschetst. Als eerste krijgen good practices via een aantal sprekers uit het netwerk het podium. Zo zal Rob van Rijt (Klimaatplein) tips delen om met eenvoudige maatregelen energiebewust te ondernemen. Vervolgens richten we de blik op de kwaliteiten en kunde binnen de culturele sector. Het laatste deel is een interactief onderdeel waar wordt gekeken naar praktische en haalbare kansen. Meer informatie: klik hier

 

Fietsersbond: fietscafé. Praat mee!

Willem Twee Café!

De Fietsersbond ‘s-Hertogenbosch wil graag van u horen wat fietsers in onze stad nodig hebben om lekker te kunnen fietsen. Dat willen we weten om de fietsvisie van de lokale afdeling te kunnen schrijven. Als we goed weten wat wij willen, kunnen we dat anderen makkelijk duidelijk maken. Daarom organiseren we het nieuwe Fietscafé. Komt u ook?

Festival Cement

Verkadefabriek (festivalhart)

Elk jaar trakteert Festival Cement op een negendaags festival vol spannende voorstellingen. Zo’n 20 jonge makers uit Nederland en Vlaanderen tonen hun werk aan een nieuwsgierig publiek. Verspreid over 9 dagen zijn er gemiddeld 100 voorstellingen te zien. Op allerlei plekken in ’s-Hertogenbosch richten publiek en profs de blik op een nieuwe generatie podiumkunstenaars. Je ontdekt jonge makers en hun thematieken, nieuwe vormen en krijgt alternatieve voorstellen voor de toekomst. Lees meer over de festivalselectie.

Bossche Groenen borrel

Werkwarenhuis - Tramkade

Kom je ook naar onze borrel? Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er vrije inloop bij het Werkwarenhuis aan de Tramkade. Vind je het leuk om kennis te maken, heb je een tof idee waar de partij mee aan de slag kan of heb je gewoon zin in een borrel op vrijdagmiddag tussen gelijkgestemden? Kom langs! Onze fractie is er ook, je bent van harte welkom.  Als je ons vooraf een mailtje stuurt dat je komt, zorgen wij ervoor dat je wordt ontvangen door iemand van de partij.

Bossche Groenen borrel

Werkwarenhuis - Tramkade

Kom je ook naar onze borrel? Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er vrije inloop bij het Werkwarenhuis aan de Tramkade. Vind je het leuk om kennis te maken, heb je een tof idee waar de partij mee aan de slag kan of heb je gewoon zin in een borrel op vrijdagmiddag tussen gelijkgestemden? Kom langs! Onze fractie is er ook, je bent van harte welkom. Als je ons vooraf een mailtje stuurt dat je komt, zorgen wij ervoor dat je wordt ontvangen door iemand van de partij.