Agenda

Bossche Groenen borrel

Werkwarenhuis - Tramkade

Kom je ook naar onze borrel? Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er vrije inloop bij het Werkwarenhuis aan de Tramkade. Vind je het leuk om kennis te maken, heb je een tof idee waar de partij mee aan de slag kan of heb je gewoon zin in een borrel op vrijdagmiddag tussen gelijkgestemden? Kom langs! Onze fractie is er ook, je bent van harte welkom. Als je ons vooraf een mailtje stuurt dat je komt, zorgen wij ervoor dat je wordt ontvangen door iemand van de partij.

Netwerkbijeenkomst Circulaire economie

CVI Innovatiehuis

Club van Duurzaam Doen organiseert een netwerk bijeenkomst. Kom je ook?
We moeten toe naar een ‘circulaire economie’. Dat staat omschreven in allerlei doelstellingen, akkoorden en beleidsregels.Een hot onderwerp, maar wat betekent dit voor ons netwerk van ondernemers, woningcorporaties, buurtinitiatieven, onderwijs-, campus- en kennisinstellingen? Daar staan we in deze bijeenkomst bij stil. In een circulaire economie bestaat er geen afval, maar is alles van waarde. Met de vruchtbare ‘Holy Shit Show’ als gespreksstarter gaan we vervolgens in breakoutsessies kijken naar praktijkvoorbeelden uit het netwerk.  Meld je hier aan.

 

DE TOEKOMST VAN BOSSCHE BROEDPLEKKEN EN RAFELRANDEN

Huis 73

Den Bosch gaat op de schop! Een heus stadsdeel wordt helemaal opnieuw ontwikkeld, met als titel de Bossche Stadsdelta. Daar ligt óók de Tramkade: sinds 2015 is het voormalige De Heus-terrein veranderd in een zelfgebouwde rafelrand van de stad, broedplek van makers en een vrijplaats voor het ontwikkelen en testen van nieuwe initiatieven. Nu wordt het opnieuw ingericht, met ook ruimte voor creativiteit. De vraag dringt zich op: hoe kunnen we de rauwheid, het experiment en vrije ruimte voor de stad behouden? Daar, óf elders?

PROGRAMMA DINSDAG 13 JUNI 2023

19.30 – Start Inloop
20.00 – Start Deel 1 – Het belang van broedplaatsen en rafelranden.
20.45 – Pauze
21.00 – Start Deel 2 – Zorgen en wensen voor de stad.
22.00 – Borrel

LOCATIE

Bibliotheek-Plein, Huis73
RUW is powered by Huis73

 

Ledenvergadering 30 juni

Social Label - Werkwarenhuis

Op  vrijdag 30 juni is onze ledenvergadering en aansluitend zomerborrel. Je bent van harte uitgenodigd om 17.00 uur bij Werkwarenhuis (Tramkade 20-24) in Den Bosch. We vergaderen in het Social Label Lab. Aansluitend is er een borrel in het naastgelegen café Van Aken. Op de agenda staan een aantal formele zaken, maar er is zeker ook tijd voor een gezellig samenzijn na afloop.